September 30: Lezing: ‘Weten van (h)eerlijk eten’

*this Lecture is in Dutch*

Weten van heerlijk etenOp dinsdagavond 30 september organiseren Stichting Boerengroep en Voeding & Gezondheid studievereniging Di-et-Tri samen een lezing door Rineke Dijkinga. Ze is orthomoleculair- & natuurgeneeskundige en heeft zich gespecialiseerd in het effect van voeding op ons lichaam en brein. 

Gezonde voeding is nog altijd een van de belangrijkste pijlers van onze lichamelijke en psychisch/emotionele gezondheid. Ons lichaam heeft tal van regelmechanismen om onze gezondheid te behouden of te herwinnen. Volwaardige, duurzame voeding (die alle voedingstoffen bevat), de kwaliteit/duurzaamheid van het ons omringend milieu en de omstandigheden waaronder ons voedsel wordt geproduceerd hebben hier grote invloed op. Rineke heeft middels haar boeken, adviezen en lezingen al veel mensen geattendeerd op het belang van goede voeding en een gezondere leefstijl.

Kom luisteren naar haar inspirerende visie en haar heldere kijk op gezonde voeding!

Datum: 30 September
Tijd: 20:00
Waar: Forum, Zaal C214